Edutab 3 Multiset – oktató tablet gyermekeknek az Overmaxtól

Az Overmax Edutab 3 Multiset egy teljes értékű táblagép, amit kifejezetten az olyan gyermekeknek készítettek, akik érdeklődnek a nagyvilág iránt. Az alap funkciók mellett ráadásul rengeteg oktató alkalmazás jár a tablethez.

EduTab3Multiset_m1

A készülék egy 7 colos TN kijelzővel bír, aminek a felbontása 1024×600 pixel. Ezt egy négymagos, 1.5 GHz-es processzor hajtja, ami viszonylag gyors működést biztosít, és akár egyidejűleg több alkalmazás futtatása sem jelent neki problémát. Memóriából 1 GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig 8 GB-os, ami ráadásul tovább bővíthető memóriakártyával.

Edutab3-1

Az Edutab 3 Multisetet két kamerával is felszerelték, az előlapi 0.3, a hátlapi pedig 2 megapixel felbontású. Bár ezek minősége meg sem közelíti a digitális fényképezőgépeket, a gyermekeknek ideális lehet egy kis szórakozásra. Csatlakozókból nincs hiány, hiszen a szokásos microUSB és Jack csatlakozók mellé HDMI kimenetet is kapunk, amivel ki tudjuk kötni egy TV-re vagy monitorra a tablet képét.

EduTab3Multiset_m3

A Multisethez jár egy fülhallgató, egy egér és egy billentyűzettel ellátott tok is, aminek a színe megegyezik a tabletével. A készüléken Android 4.4 KitKat fut, amihez a gyári appokon kívül számos extra előre telepített alkalmazást kapunk. Vannak játékok, oktató/fejlesztő programok és szülői felügyelő szoftver is, amivel például letilthatunk egyes weboldalakat.

EduTab3Multiset_m2

A Edutab 3 Multiset hamarosan megjelenik Magyarországon, de ennek a pontos ideje még nem ismert és az árakat sem tudjuk.

Hogy tetszik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *