A Nexus 9 egy egész korrekt táblagép, amit a HTC gyártott a Google tervei alapján. A készülék azonban mégsem lett túlzottan sikeres, és most váratlanul el is tűnt a keresőóriás online áruházából.

Egy termék kivezetése általában egy lassú folyamat, a Nexus 9 azonban rendkívül hirtelen tűnt el a Google Store-ból. Ráadásul nem csak a rendelési lehetőséget szüntették meg, például egy “nincs készleten” jelzéssel, hanem az egész termékoldalt törölték, ami most már a Store főoldalára irányít. A táblagép kategória pedig egyből a Pixel C oldalára visz, ez a Google egyik legújabb terméke, ami kategóriáját tekintve egy laptop/tablet hibrid.

nexus-9-2

Mindez egyébként nem jelenti azt, hogy ne lehetne beszerezni a Nexus 9 tabletet, sok helyen árulják még, többek között a HTC-től is rendelhető az Egyesült Államokban. A Google lépése azonban arra enged következtetni, hogy hamarosan egy újabb referencia-táblagép veszi majd át a készülék helyét. A nemsokára megrendezésre kerülő Google I/O konferencián talán le is leplezik az utódot.

Megjegyzés: mint észrevehettétek, mostanában egyre kevesebb az új cikk a blogon, de ez később még változhat. Addig is látogass el a Techlabor.hu-re a legfrissebb tech hírekért!

forrás: PhoneArena

Címkék

A szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *