A Pipo T9 egy remek 8 magos tablet, ami gyönyörű kijelzővel és rengeteg extrával érkezik, ráadásul ár-érték arányban is kiváló. Nézzük, hogy mit is tud ez a készülék!

A T9 előlapján egy 8.9 colos kijelző lapul, ami méretileg a középutat képviseli, hiszen jóval nagyobb, mint a 7-8 colos táblagépek, de azért mégsem túlzottan nagy.

PIPO_T9_8

Az IPS panel miatt kifejezetten szép színeket kapunk, ráadásul szinte teljesen oldalról nézve is jól látható a kijelző. A felbontásra sem lehet panaszunk, hiszen full HD (1920×1200 képpont) minőségben élvezhetjük a látványt.

PIPO_T9_9

A Pipo T9 külsőre elegáns megjelenést sugall, emellett elég egyedi dizájnnal is rendelkezik. A hátlap nagy részét fém borítja, ami kifejezetten minőségi érzetet kelt, ráadásul nagyon stabil az egész készülék, nem recseg-ropog sehol.

pipo-t9-hatlap

Hardveres téren a 8 magos 1.7 GHz-es Mediatek MT6592-es processzort kapjuk, ami kifejezetten erősnek számít. Persze azért nem egy rekorder, de szinte biztos, hogy nem fogunk olyan alkalmazással vagy játékkal találkozni, ami gondot jelentene a készüléknek.

PIPO_T9_7

A RAM mennyisége 2 GB, belső tárhelyből pedig 32 GB-ot kapunk. Mindkettő elég soknak számít, ráadásul memóriakártya bővítési lehetőség is van.

A T9-en egy gyári Android 4.2.2-es szoftver fut, ami teljesen akadás nélkül üzemel. Gyors a menürendszer, az alkalmazások azonnal elindulnak, és a böngészés is folyamatos élményt nyújt. A filmekkel sem lesz probléma, hiszen szinte bármilyen formátummal és felbontással elboldogul a készülék, a gyönyörű kijelzőn pedig egy igazi élmény a mozizás.

Pipo_T9_2GB_double-channel

Eddig olyan dolgokról volt szó, amik szinte bármelyik drágább táblagéptől elvárhatók, a Pipo T9 azonban más területeken is nagyon jól teljesít.

Kiemelkedően jó például a T9 kamerája, hiszen a hátlapon egy 13 megapixeles CMOS szenzor foglal helyet (LED villanóval), amivel nagyon szép képeket készíthetünk. Ráadásképpen pedig az előlapon is van egy kamera, ami 2 megapixeles felbontásával szintén egész jónak mondható.

PIPO_T9_10

Extraként kapunk még GPS-vevőt, ami megfelelően teszi a dolgát, de még ennél is komolyabb dolog a SIM-foglalat. A Pipo T9-cel gond nélkül mobilnetezhetünk 3G kapcsolaton keresztül, sőt, akár telefonálhatunk is, vagy SMS-eket küldhetünk és fogadhatunk.

Pipo_T9_support_dual_band_wifi

Mindezekkel együtt elmondható, hogy a T9 egy igazi full extrás táblagép, ami szinte minden lehetséges funkcióval rendelkezik. Egyedül talán a HDMI kimenet hiánya említhető meg negatívumként, de egy átalakítóval ez is megoldható.

PiPo-T9-reszletek

Persze az erős hardver és a rengeteg funkció mit sem ér, ha az akkumulátor csak pár órát bír. Szerencsére a Pipo T9 esetében ezzel sem lesz gond, hiszen a 7300 mAh-s telep kimondottan jónak számít, és átlagban akár 8 óra folyamatos használatot is kibír.

pingdigital

Hol vehetek ilyen tabletet és mennyiért? A Pipo T9 már hazánkban is megvásárolható a Ping Digital jóvoltából. A készülék 89.900 Ft-ba kerül, amire 1 év hazai garanciát vállal a forgalmazó, ráadásul 21 napon belül vissza is vásárolják a tabletet, ha nem lennénk megelégedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *