Megjelent a nagyon olcsó HP 7 Plus tablet!

1
HP-7-Plus

Az olcsó tabletek korát éljük, és ennek megfelelően a legtöbb gyártó előáll a saját kezvező árú táblagépével, ráadásul próbálnak minél inkább egymás alá licitálni az árakat illetően. Ez pedig nagyon jó a vásárlóknak, mivel már a nem kell egy vagyont elkölteni ahhoz, hogy tabletünk lehessen.

Ezt a szemléletmódot követi a HP is az új 7 Plus tabletével, ami bár nem egy erőbajnok, ár-érték arány tekintetében mindenképpen kiemelkedő. A 7 colos kijelzője 1024×600 képponttal rendelkezik, és ezt egy meglehetősen vastag káva veszi körbe.  Persze ez nem néz ki annyira divatosan, de van azért előnye is, mivel simán meg tudjuk oldalról egy kézzel is fogni a készüléket anélkül, hogy a kijelzőhöz érne az ujjunk.

hp-7-plus-oldal
A processzor egy egyszerű 4 magos 1GHz-es darab, amihez 1GB RAM társul. Ez általános használatra bőven elég lehet, de valószínűleg még a legtöbb játékot is elviszi. Belső memóriából 8GB-ot kapunk, ráadásul ez bővíthető is MicroSD kártyával.

Kapunk még egy 2 megapixeles hátsó, és egy 0.3 megapixeles első kamerát, az akkumulátor pedig 2800mAh-s kapacitással bír. A készülék ára mindössze 99 dollár, azaz átszámolva kb. 22 ezer Ft, ami azért elég kedvező. Jelenleg az USA-ban kezdték meg a HP 7 Plus árusítását, de nem kizárt, hogy hamarosan hozzánk is megérkezik.

Forrás: Androidandme

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *