Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Super AMOLED kijelzővel hamarosan

A Samsung nemrég bemutatott Galaxy Tab Pro családja három különböző méretű tabletet foglal magába. Ezek 8.4, 10.1 és 12.2 colosak. Eredetileg mindhárom TFT kijelzővel rendelkezik, de a legfrissebb hírek szerint Magyarországra Super AMOLED-es változat jön a Galaxy Tab Pro 8.4-ből.samsung_galaxy_tab_pro_8_4

A Samsung Magyarország Facebook oldalán merült fel a kérdés, hogy mikor jön hozzánk a Tab Pro 8.4, amire az a válasz érkezett, hogy nálunk az AMOLED-es verzió lesz elérhető, és előreláthatóan júniusban jelenik meg.

samsung_galaxy_tab_pro_super_amoled

A Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 egyébként egy igen komoly, csúcskategóriás tablet. A kijelző felbontása hatalmas, 2560 x 1600 pixeles, a számítási teljesítményért pedig a szupergyors négymagos Snapdragon 800-as processzor felel, 2.3GHz-es Krait 400-as magokkal. Ehhez jön még 2GB RAM, 16 vagy 32GB beépített memória, és a legfrissebb Android 4.4-es operációs rendszer. Ha pedig tényleg Super AMOLED kijlezős változatot kapunk, akkor már csak az árán fog múlni, hogy mennyire lesz jó vétel.

Forrás: Tech2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *