Tél végi tablet akciók!

Jön a tavasz, és ennek örömére újból összegyűjtöttük azokat a tableteket, amik akciós áron kaphatók. Ha valaki most venne táblagépet, akkor ne hagyja ki a cikket.

g-pad

 

Kezdjük is mindjárt a legolcsóbbal, ami nem más, mint az Alcor Zest Q883H. Ez egy remek 8 colos tablet, és bárkinek ajánljuk, aki egy gyors és jól használható olcsó készüléket keres. A kijelző pontos mérete 7.9 col, a felbontása pedig 1024×768 képpont. A technológia sajnos nem IPS, csak TN panelt kapunk, aminek nem túl jók a színei, és a betekintési szögek sem nagyok. Ennek ellenére azért elfogadható a képminőség, főleg ebben az árkategóriába. A sebességgel már nincs gond, mivel a szupergyors négymagos RK3188-as chipset hajtja a tabletet. Ezzel nem lesz probléma az akadásmentes böngészés, vagy a legújabb játékok futtatása sem.

q833H

Akciós ár: 29.990 Ft

Hely: Auchan

Akció vége: március 6.

 

WayteQ xTAB-79qci sokban hasonlít az előző készülékhez, a legnagyobb különbséget az jelenti, hogy a 7.9 colos kijelző IPS panelt használ, ami egy nagy előrelépés a képminőség terén. Gyönyörű színeket és nagy betekintési szögeket kapunk, ami sokaknak megéri a felárat. A processzor szerepét itt is az RK3188 tölti be, tehát a sebességgel nem lesz probléma.

xTAB-79qci

Akciós ár: 38.900 Ft

Hely: Edigital

Akció vége: március 6.

 

A követhező készülék az Asus MEMO Pad HD 7, amiről rengetegszer volt szó az oldalunkon és teszteltük is már. Nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és bátran ajánljuk bárkinek. A kijelzője 7 colos IPS, 1280×800-as felbontással, a processzora pedig egy közepes teljesítménnyel rendelkező négymagos darab. A tablet nagy előnye a jól optimalizáltságon túl a hosszú akkuidő, ugyanis akár 10 óra folyamatos használatot is biztosít egy feltöltéssel. Részletes leírás korábbi tesztünkben.

asus_memo_pad_hd_7_olcso

Akciós ár: 39.900 Ft

Hely: eMag

Akció vége: március 3.

 

10 colos méretben elég nehéz kedvező árú tabletet találni, ezért számít jó vételnek a NAVON Raptor 10. A kijelző pontos mérete 9.7 col, tehát hasonlít az iPad-ekhez. A felbontás sajnos csak 1024×768 képpont, ami ebben a méretben már elég pixeles képet eredményez, de talán kárpótol minket az szép színekkel és nagy betekintési szöggel rendelkező IPS panel. A készüléket az RK3188 chipset korábbi kétmagos változata hajtja, azaz az RK3066. Ezt sem kell lebecsülni, nagyon korrekt processzorról van szó, korábbi cikkünkben már írtunk róla részletesen.

navon-raptor-10

Akciós ár: 39.900 Ft

Hely: Edigital

Akció vége: március 6.

 

Habár már több mint féléve megjelent a Nexus 7 II, azért még az elődje is jól teljesít, ráadásul már nagyon kedvező áron hozzájuthatunk. A 32GB-os Nexus 7 már 50 ezer Ft alatt megvehető újracsomagolt változatban. Az újracsomagolt, vagy “refurbished” termék azt jelenti, hogy szállítás közben megsérült a doboza, vagy volt már szervizelve, esetleg kiállított darab volt. Ezeket a készülékeket 100%-osan átvizsgálták, és egy év ASUS garancia is van rájuk, tehát nem igazán lehet melléfogni. A Nexus 7 egyébkét egy gyönyörű 7 colos 1280×800 pixeles IPS kijelzővel bír, és a Tegra 3-as chipset hajtja, ami még mindig elég erősnek számít. Ezeken kívül előny még a hosszú, 5-7 órás akkuidő folyamatos használat mellett.

nexus-7

Akciós ár: 47.900 Ft

Hely: Edigital

Akció vége: március 6.

 

Az utolsó készülék nem más mint az LG G Pad 8.3, amit remélem már nem kell nagyon bemutatni. Ez egy igazán jó ár-érték aránnyal rendelkező tablet, ami szinte a csúcskategóriába is beleillő tulajdonságokkal rendelkezik. Gyönyörű 8.3 colos full HD-s kijlezője van, és a szupergyors Snapdragon 600-as chipset hajtja. További infók korábbi tesztünkben.

LG G Pad 8.3

Akciós ár: 79.900 Ft

Hely: eMag

Akció vége: március 3.

Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor nyomj egy lájkot! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *