Olcsó tabletek nőnapra 30 ezer alatt

Bár a férfiak legtöbbször otthonosabban mozognak a kütyük világában, azért a hölgyek is gyakran nagy hasznát vehetik például egy táblagépnek. Nézzünk most pár olyan készüléket, amik kifejezetten olcsók, és alkalmasak lehetnek nőnapi ajándék gyanánt!

Most néhány nagyon olcsó, 30 ezer Ft alatti tabletet szeretnénk bemutatni, a teljesség igénye nélkül. Ennyi pénzért leginkább csak 7 colos készülékeket találunk, ami persze nem akkora baj, mivel ezek rendkívül praktikusak. Már sokkal nagyobb kijelzővel rendelkeznek, mint egy átlagos okostelefon, de azért még beleférnek a legtöbb női táskába, azaz gond nélkül hordozhatók.

25 ezer Ft-os áron kapható az Alcor Zest D714I, ami 2 magos processzort és egy 7 colos IPS kijelzőt kínál. A sebességgel nincs nagy gond, de a fém kivitel miatt elég nehéz a készülék és sajnos nincs benne 3G és GPS sem. Erről a készülékről korábban már részletesebben is beszámoltunk egyébként. A gyártó D746I nevű modellje egy kicsit drágább, de ebben már van 3G is.

Ha nem akarunk sokat táblagépre költeni, de egy multifunkciós darab kell, ami 3G-vel és GPS-szel is rendelkezik, akkor jó választás lehet az Overmax Qualcore 7020 készüléke, ami már 27 ezer Ft környékén beszerezhető. Ezért az összegért egy 1024×600 pixeles TN kijelzőt kapunk, ez elfogadható képet ad, főleg ha szemből nézzük. A táblagépet egy kétmagos, 1.2 GHz-es processzor hajtja 1 GB RAM-mal. A belső tárhely 8 GB-os és akár bővíthető is memóriakártyával, az akksi pedig 2500 mAh-s, ami 3-4 óra folyamatos használatra elég. A készülék egyébként viszonylag könnyű, mindössze 300 grammos.

overmax-7020

Hasonló árban (kb. 30 ezer Ft) kapható a Samsung Galaxy Tab 3 Lite is, ami hasonló kijelzővel és szintén kétmagos processzorral rendelkezik, ám kimaradt belőle a GPS és a 3G, azaz csak Wifi-n keresztül netezhetünk vele. Cserébe egy nagyobb, 3600 mAh-s akksit kapunk, ami valamivel tovább bírja.

A 30-40 ezer Ft-os árkategóriában már négymagos készülékeket is találunk, amik IPS kijelzővel szereltek, ilyenből már többet is ajánlottunk, érdemes szétnézni az oldalunkon.

 

Címkék

A szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<b>Töltsd ki a biztonsági mezőt is!</b> *